Tgrt Haber

İkna çalışmaları sonuç verdi: Teslim olan terörist sayısı 95'e yükseldi

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2022 18:02 - Güncelleme : 02 Ekim 2022 18:09
İkna çalışmaları sonuç verdi: Teslim olan terörist sayısı 95'e yükseldi

İçişleri Bakanlığı ve güvenlik güçlerince yapılan ikna çalışmaları sonucu 1 PKK terör örgütü mensubu daha teslim oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 1 Ocak'tan bu yana teslim olan örgüt mensubu sayısının 95'e yükseldiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri​'nin terör örgütleriyle yurt içinde ve yurt dışında amansız mücadelesi devam ediyor. Bu kampsamda yapılan ikna çalışmaları sonucu birçok terörist de teslim oluyor.

İçişleri Bakanlığı​ tarafından yapılan açıklamada, Jandarma​ Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları sonucundaPKK​ terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubunun güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi. Ayrıca sürdürülen ikna çalışmaları sonucu 1 Ocak'tan bu yana teslim olan terör örgütü mensubu sayısının 95'e yükseldiği bildirildi.

https://twitter.com/TC_icisleri/status/1576585569735696390

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Teslim olan örgüt mensubunun 2010 yılında terör örgütüne katıldığı, Kuzey Irak'ta faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 95'e yükseldi."

İkna çalışmaları sonuç verdi: Teslim olan terörist sayısı 95'e yükseldi

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...