Tgrt Haber

İlayda’nın ölümündeki sır perdesi aralandı! Cezaevinden yazdığı mektup cinayeti ortaya çıkardı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
20 Aralık 2022 08:01 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 08:08
İlayda’nın ölümündeki sır perdesi aralandı! Cezaevinden yazdığı mektup cinayeti ortaya çıkardı

İstanbul’da 23 yaşındaki İlayda Karagöz’ün ölümündeki sır perdesi aralandı. Şüphelilerden birinin cezaevinde yazdığı mektup sonrası Adli Tıp, genç kızın hedef alınarak öldürüldüğünü tespit etti. 

İstanbul’da geçtiğimiz yılın Ağustos ayında meydana gelen olayda arkadaşının evinde çenesinden giren kurşunla hayatını kaybettiği belirlenen 23 yaşındaki İlayda Karagöz’ün ölümünde intihar​ olmadığı ortaya çıktı. Soruşturmayı tamamlayan savcılık genç kızın tutuklu olan erkek  arkadaşı C.Y. arkadaşları B.H, H.U ve Ö.T hakkında, kasten öldürmekten müebbet hapis istemiyle dava açtı.

CEZAEVİNDEN MEKTUP YAZDI

Şüpheli B.H, soruşturma aşamasında cezaevinden savcılığa yazdığı mektupta olay günü uyuşturucu madde kullandığını belirtti.  Mektupta B.H.'nin “C salonda uyuduğu sırada İlayda'yla muhabbet etmek için odaya girdim. Pompalı tüfek buldum. Elime aldığım anda tüfek yanlışlıkla patladı. Çenesinden vurulduğunu gördüm. Daha önce cezaevine girdiğim için korkup İlayda'nın intihar ettiğini söyledim" dediği öğrenildi.

CİNAYET ORTAYA ÇIKTI

Bu açıklamalar sonrasında Adli Tıp Kurumu raporunda, genç kızın yanlışlıkla değil hedef alınarak vurulduğu belirtildiği, silaha dokunmadıklarını iddia eden H.U. ve Ö.T'nin ellerinde atış artığı bulunduğu, silahı temizleyerek fikir ve eylem birliği içinde kaçtıkları öne sürüldü.

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...