Tgrt Haber

Ilgaz'a yılın ilk karı düştü: Muhteşem manzaralar oluşturdu

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
17 Ekim 2024 19:24 - Güncelleme : 17 Ekim 2024 19:26

Kastamonu-Çankırı sınırında kar yağışı başladı. Kış turizminin en güzel yerlerinden Ilgaz Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı.

Ilgaz Dağı'nın tepelerine kar yağmaya başladı. Kış turizminin önemli merkezlerinden Ilgaz Dağı'nda muhteşem manzaralar yaşandı.

"Ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dağısın" dizeleriyle anlatılan Ilgaz Dağı'nın eteklerinde etkili olan sağanak, yüksek rakımlarda kar yağışına dönüştü. Doruk mevkisi ile 2500 rakımlı Küçük Hacet, Büyük Hacet tepeleri ve Kayak Merkezi'nde etkili olan kar yağışıyla fotoğraf tutkunları ile doğaseverler için güzel görüntüler oluştu. Kar yağışını izlemek için dağa çıkan bazı vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ilgaz'a yılın ilk karı düştü: Muhteşem manzaralar oluşturdu - 1. Resim


"İLK KEZ GELİYORUM"

Furkan Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bugün 17 Ekim ve ilk kar yağdı. Üniversite öğrencisiyim. Biz de kar yağışını merak ettiğimiz içi geldik. İlk kez geliyorum. Manzara çok güzel." dedi.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Alp17 Ekim 2024 19:38

İlgaz Dağı'nda kar görmek çok güzel olmuş, kayak yapmak için can atıyorum artık

Sonraki Haber Yükleniyor...