Tgrt Haber

İlk depremden sonra eve giren vatandaş dehşeti yaşadı! Koku dolu anlar anbean kaydedildi 

07 Şubat 2023 22:58 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 23:31

Kahramanmaraş’ta meydana 7,7'lik depremin ardından Malatya'da evine girerek zararı görüntüleyen vatandaş o sırada gerçekleşen 7,6 büyüklüğündeki depreme yakalandı. Anbean cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, ev büyük bir gürültüyle yıkılırken, panik içinde kalan adam büyük bir şok yaşadı.

Kahramanmaraş​ merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 10 ilde yaşanan büyük yıkım​ Türkiye'yi hüzne boğarken ekiplerin afet bölgesinde kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.

Büyük yıkımın yaşandığı Malatya’dan gelen bir görüntü ise ikinci büyük depremin verdiği hasarı gözler önüne serdi.

İKİNCİ DEPREMDE ENKAZ ALTINDA KALDI

Bir vatandaşın ilk deprem​ sonrası evine girerek, evin durumunu videoya çektiği sırada 7,6'lık Elbistan​ merkezli ikinci depreme yakalanması anbean kayıtlara geçti.

Büyük bir gürültüyle evi yıkılan vatandaş korkuyla besmele çekerken, korku dolu o anlar cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

Yıkılan evin enkazında kaldığı tahmin edilen vatandaşın sağlık durumu belirsizliğini koruyor.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...