Tgrt Haber

İlk kira gelirini Filistin halkına bağışladı: Parayı değil hayrı çok seviyorum

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Kasım 2023 09:15 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 09:27
İlk kira gelirini Filistin halkına bağışladı: Parayı değil hayrı çok seviyorum

Hatay’da ilk kira gelirini yaşam mücadelesi veren Filistinlilere bağışlayan Ayşe Durmaz takdir topladı. 71 yaşındaki Durmaz, "Ben parayı değil sadece hayrı çok seviyorum" dedi.

İsrail’in Gazze’deki saldırıları devam ederken işgal altındaki Filistin halkı için örnek kampanya haberleri de geliyor. Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan Ayşe Durmaz, yıllarca emek verip satın aldığı evin ilk kirasını Filistin’de yaşam mücadelesi veren vatandaşlara bağışladı. İsrail’in saldırılarına karşı yaşam mücadelesi veren mazlum Filistin halkına bir destek de Hatay’ın Reyhanlı ilçesinden geldi.

“GÖZÜM DAYANMIYOR”

İlçede yaşayan 71 yaşındaki Ayşe Durmaz, birçok ev sahibinin aksine yaptığıyla takdir topladı. Durmaz, yıllarca kıt kanaat emek verip satın aldığı evinin ilk kirasını Filistin halkına bağışladı. Yardım derneği aracılığıyla kirasını bağışlayan kadın, gözü yaşlı bir şekilde "O çocukların ölümüne benim gözüm dayanmıyor." dedi.

Hatay'da Ayşe Durmaz adlı vatandaş kira gelirini Gazze halkına bağışladı.

"BEN PARAYI DEĞİL SADECE HAYRI ÇOK SEVİYORUM"

İlk kirasının Filistin halkına faydalı olmasını temenni ettiğini belirten Durmaz, “Evimin ilk kirasını Filistin’e bağış ediyorum. Dilerim onlara fayda olur. O çocukların ölümüne benim gözüm dayanmıyor. Ben parayı değil sadece hayrı çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...