Tgrt Haber

İlkokul öğrencisinden duygulandıran not: 'Bu bereyi giyip, üşüme olur mu?'

Editör: Hakan Mutlu / Kaynak: İHA
13 Şubat 2023 13:33 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 13:43
İlkokul öğrencisinden duygulandıran not: 'Bu bereyi giyip, üşüme olur mu?'

Kahramanmaraş merkezli ve birçok ilde yıkıma sebep olan depremlerin sonrası dört bir yandan yardım gelmeye devam ediyor. Aydın Atatürk Kent Meydanı'na gelen yardımların arasından çıkan not ise herkesi duygulandırdı.

Kahramanmaraş​ merkezli ve 10 ilde yıkıma sebep olan depremin ardından depremzedeler için seferberlik başlatılırken, gelen yardımların arasından çıkan not herkesi duygulandırdı. Annesinin ördüğü berenin arasına okul harçlığını koyan 2'nci sınıf öğrencisi Hira'nın "Bu bereyi giyip, üşüme olur mu?" notu dikkat çekti.

'BU BEREYİ GİYİP ÜŞÜMEYİN OLUR MU?'

Kahramanmaraş depremi sonrası vatandaşlar tek yürek oldu. Yurdun her köşesinden yardım gelirken Aydın​'da kurulan çadırlarda da yardım toplanmaya başlandı. Kent meydanındaki Türk Kızılay Aydın Şubesi'ne gelen yardımların içinden çıkan not ise duygulandırdı. 

Annesinin ördüğü yeşil berenin içerisinde yer alan 20 TL ile birlikte içerisine yazdığı notunda ''Sevgili depremzede​ kardeşim. Ben Aydın'dan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 2-E sınıfından Hira. Sizin için her gün dua ediyorum. Sizler için çok üzülüyorum. Bu bereyi de annem sizler için ördü. Bu bereyi giyip, üşüme olur mu? Bu da benim harçlığım. Az biliyorum ama benim de katkım olsun istedim. Babam sizler için daha fazlasını gönderdi. Kardeşim de sizler için kendi battaniyesini gönderdi. İnşallah bu günleri de beraber atlatırız. 6 Şubat'tan sonra hayat durdu. Okula gitmiyoruz. Bu yüzden harçlığım az ama bütün dualarım sizlerle. Haberlerden sizlere ne kadar çok yardım yapıldığını izliyorum ve çok seviniyorum. İnan bizim ülkemiz çok güçlü" ifadeleri yer aldığı görüldü.

İlkokul öğrencisinden duygulandıran not: 'Bu bereyi giyip, üşüme olur mu?'

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...