Tgrt Haber

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Kerem Kınık için 'görevden alınsın' çağrısı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Nisan 2023 11:30 - Güncelleme : 13 Nisan 2023 11:51
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Kerem Kınık için 'görevden alınsın' çağrısı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş depremlerinin ardından Ahbap'a çadır satışıyla birlikte oldukça büyük tepki çeken Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ı istifaya çağırdı. Kan bağışının azalmasından Kınık'ı sorumlu tutan İmamoğlu, "Kızılay’ın başındaki şahıs bu görevde olduğu müddetçe kan bağışı sorun olmaya devam edecek" dedi.

Kızılay’ın Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Ahbap’a 46 milyon TL’lik çadır sattığının ortaya çıkmasının ardından Kızılay​ Başkanı Kerem Kınık’a çok fazla tepki gelmişti. Kızılay'a yapılan kan bağışlarının da son dönemde oldukça düşmesinden Kınık sorumlu tutulmaya başlandı. Hal böyle olunca da Kınık'a yönelik tepkiler de artmaya başladı.

'GÖREVDEN ALINSIN' ÇAĞRISI

İBB Başkanı Ekrem İmmaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a tepki gösterip, görevden alınması için çağrıda bulundu.

"KIZILAY ÇOK KAN KAYBETTİ"

İmamoğlu yaptığı paylaşımda, “Kızılay çok kan kaybetti. Kızılay'ın başındaki şahıs bu görevde olduğu müddetçe kan bağışı​ sorun olmaya devam edecek. Bu yönetime milletin güveni kalmadı. Ertelenen ameliyatlar, tükenen stoklar büyük sorun! Emin olun, bu yönetim görevden alındığı anda bağışlar hızla artacaktır” ifadelerini kullandı. 

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1646414587779244032

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...