Tgrt Haber

İncir topluyordu, karşısına dev bir engerek yılanı çıktı! Korkusunu yenince yılanla sohbete başladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ağustos 2024 09:45 - Güncelleme : 28 Ağustos 2024 09:50
İncir topluyordu, karşısına dev bir engerek yılanı çıktı! Korkusunu yenince yılanla sohbete başladı

Hatay’da yaşayan Süheyla Özkurt, incir toplarken dut ağacı üzerinde dev bir engerek yılanı gördü. İlk başta büyük bir yaşayan kadın, korkusu geçince yılanla sohbet etti.

Kavurucu sıcakların etkili olduğu Hatay​'da, yılanlar yiyecek bulabilmek için insanların yaşam alanlarında daha sık görülmeye başladı. 45 yaşındaki çiftçi​ Süheyla Özkurt da incir toplamak için bahçesine gittiğinde dut ağacında 2 metreye yakan bir engerek​ yılanı gördü.

Telefonuyla çekim yaparken engerek yılanını fark eden Özkurt'un sakin tavırları dikkat çekti. Görüntülerde, incir toplarken yılanı gören Özkurt'un yılanla konuşması da yer aldı.

İncir topluyordu, karşısına dev bir engerek yılanı çıktı! Korkusunu yenince yılanla sohbete başladı - 1. Resim

"ANİDEN GÖRÜNCE ÇOK KORKTUM"

İncir toplarken yılanla karşılaşan Süheyla Özkurt yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı'na anlattı. Sosyal medyada için çekim yaptığını, incirleri çekerken yanımdaki dut ağacında tüneyen ve güneşlenen engerek yılanını gördüğünü belirten Özkurt, "Onu da hemen çektim. Doğamız gereği gerçekten korktum. Yılan​ zehirliydi. Ben buranın altından 2 defa girip çıktığımda yılanı görmemiştim. Toprak rengine benzeyen engerek yılanıydı. Korktum. Aniden görünce çok korktum. Yılan dallara yükselerek gitti. Yılan dallarda giderken bende onu seyrettim. Yılanla sohbet ettim. Doğasına bıraktım gitti” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...