Tgrt Haber

İngiltere'deki havacılık fuarına Türk damgası! TUSAŞ'ın yerli motorları dikkat çekti

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
22 Temmuz 2024 16:29 - Güncelleme : 22 Temmuz 2024 16:45
İngiltere'deki havacılık fuarına Türk damgası! TUSAŞ'ın yerli motorları dikkat çekti

Türkiye'nin havacılık motorlarındaki lider şirketlerinden biri olan TEI, İngiltere'de başlayan havacılık fuarında sergileniyor. Katılan misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği TUSAŞ standı ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ediyor.

Dünya havacılık sektörünün bir araya geldiği fuarda katılımcılar TEI standında; Türkiye’nin en güçlü özgün tasarım millî turbo fan motoru TEI-TF10000’i, Türkiye’nin ilk millî helikopter motoru TEI-TS1400’ü, Türkiye’nin millî İHA’larına güç veren Türkiye’nin ilk turbodizel havacılık motoru TEI-PD170’i ve Türkiye’nin ilk 2 zamanlı benzinli havacılık motoru TEI-PG50’yi yakından inceleyebilecek.

İngiltere'deki havacılık fuarına Türk damgası! TUSAŞ'ın yerli motorları dikkat çekti - 1. Resim

Katılımcılar ayrıca, TEI’nin en büyük tedarikçisi olduğu LEAP motor programı için TEI tarafından üretilen parçaları da gözlemleyebilecek.

İngiltere'deki havacılık fuarına Türk damgası! TUSAŞ'ın yerli motorları dikkat çekti - 2. Resim

Fuarda TEI ayrıca, geleceğin imalat teknolojisi olarak adlandırılan eklemeli imalat yöntemiyle ürettiği havacılık motoru parçalarını ziyaretçilerinin ilgisine sunuldu.

İngiltere'deki havacılık fuarına Türk damgası! TUSAŞ'ın yerli motorları dikkat çekti - 3. Resim

Fuarda TEI iştiraklerinden TEI Alaşım’ın ürettiği yarı mamuller de TEI standında sergileniyor.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...