Tgrt Haber

Afyonkarahisar’da feci kaza: İnşaat alanına düşen otomobil 4 kişiye mezar oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Kasım 2022 06:48 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 06:54
Afyonkarahisar’da feci kaza: İnşaat alanına düşen otomobil 4 kişiye mezar oldu

Afyonkarahisar’da yol yapım çalışmalarından dolayı yolu karıştıran sürücünün kontrolünden çıkan otomobil inşaat alanına düştü. 5 metre yükseklikten düşen araç kağıt gibi ezilirken otomobilde 3’ü aynı aileden 4 kişinin cansız bedeni güçlükle çıkartıldı.

Afyonkarahisar’da akşam saatlerinde meydana gelen  kazada ismi henüz bilinmeyen sürücüsünün idaresindeki  otomobil​ yol yapım çalışmaların devam ettiği bölgede bir anda sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulan  araç önce yol kenarındaki trafik tabelalarına çarparken ardından toprak birikintisini aşıp yaklaşık 5 metre yükseklikten yapımı devam eden köprü inşaatına düştü.

KAĞIT GİBİ EZİLDİ, 4 KİŞİ ÖLDÜ

Kazayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kağıt gibi ezilen otomobildeki cesetleri yaklaşık yarım saat süren bir çalışmanın ardından çıkardı. Hayatını kaybedenlerin Hüseyin A., Deniz Ç., Hasan Ç. ve Emin Ç. oldğu belirlenirken aracın tavanı kesilerek çıkarılan cenazeler otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kazayı duyup olay yerine gelen ölen şahısların yakınları ise sinir krizleri geçirdi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...