Tgrt Haber

İnşaat işçileri paralarını istedi, kurşunların hedefi oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Mart 2023 13:15 - Güncelleme : 15 Mart 2023 13:42
İnşaat işçileri paralarını istedi, kurşunların hedefi oldu

İstanbul Maltepe’de inşaat işlerinde çalışan iki kuzen, yaptıkları işin ücretini istedikleri müteahhidin kardeşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan iki kuzen hastaneye kaldırıldı.

İstanbul​ Maltepe’de inşaat​ sektöründe faaliyet gösteren bir firma adına çalışan Muhammed Açıkyol ve kuzeni Hakan Karakaplan iş yapmak için kendilerine gelen inşaat adresine gitti.

KÜFÜR VE HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU

İşi yaptıran inşaat firmasının yetkililerinden olan ve müteahhidin kardeşi olan E. Ö. ile, işin ücretini talep eden kuzenler arasında tartışma çıktı. Kuzenler Karakaplan ve Açıkyol, kendilerine ödeme yapan E. Ö.’nün o sırada küfür ve hakaretlerine maruz kaldı.

Çıkan tartışmada silahına sarılan E.Ö., Muhammed Açıkyol ve kuzeni Hakan Karakaplan’ı silahla vurarak yaraladı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yerde yaralı halde yattıkları sırada bile kurşunların hedefi olan Muhammed Açıkyol ve kuzeni Hakan Karakaplan hastaneye kaldırıldı. Yaralanan kuzenlerin saldırgandan şikayetçi olduğu öğrenildi.

"AĞABEYİMİN 7 LEŞİ VAR"

Ayrıca Kuzenler Açıkyol ve Karakaplan, saldırgan şahsın kendilerini aradığını, bir miktar para teklif ettiğini, ‘ağabeyimin hapis yatarı var, 7 leşi var’ diyerek kendilerinden şikayetçi olmamaları konusunda anlaşmaya varmaya çalıştığını iddia etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...