Tgrt Haber

Yüreklerin ağza geldiği kaza! İnşaat iskelesi çöktü: 3 işçi ağır yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Temmuz 2023 09:55 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 09:59

Malatya’da dış cephesinde tadilat yapılan 10 katlı bir apartmanda, işçilerin çalışa bilmesi için kurulan iskele çöktü. Yüreklerin ağza geldiği olayda 3 işçi ağır yaralandı.

Malatya​'da sabah saatlerinde meydana gelen kaza yürekleri ağza getirdi. Yeşilyurt​ ilçesi Yakınca Mahallesi’nde bulunan 10 katlı bir apartmanın dış cephesinde tadilat​ çalışması yapabilmeleri için işçilere iskele kuruldu.

Çalışma yapan Y.Ş., A.A. ve ismi henüz öğrenilemeyen bir işçinin bulunduğu iskele büyük bir gürültü ile yıkıldı. Olayda 3 işçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ile sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; hastanede tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...