Tgrt Haber

Çorum'da korkunç olay! İnşaatta öğrenci cesedi bulundu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
23 Kasım 2022 14:49 - Güncelleme : 23 Kasım 2022 15:04
Çorum'da korkunç olay! İnşaatta öğrenci cesedi bulundu 

Çorum'da inşaat halindeki bir binanın yanında ceset bulundu. Çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilen durum sonrası polise haber verildi. Polis ekipleri cesedin 17 yaşındaki C.G.Ç'ye ait olduğunu belirledi.

Çorum​ Çepni Mahallesi'ndeki inşaat halindeki binanın yanında bir erkeğin hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin yaşamını yitirdiğini belirlerken polis ekipleri ise cesedin 17 yaşındaki C.G.Ç'ye ait olduğunu belirledi.

EŞYALARI, İNŞAATIN ÜST KATTAYDI 

İnşaatın en üst katında ise C.G.Ç'ye ait olduğu tahmin edilen çanta ve kıyafetler bulundu. 

Gencin cenazesi, savcı incelemesi sonrası otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

C.G.Ç'nin Çorum'un İskilip Fen Lisesinde okuduğu, ara tatil sonrası dün öğlen saatlerinde yaşadığı Samsun​'dan şehirlerarası otobüsle Çorum'a geldiği öğrenildi. ​​​​​​​

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fatih23 Kasım 2022 15:09

Yazık noldu ki bu yavrucağıza

Sonraki Haber Yükleniyor...