Tgrt Haber

“İntihar ediyorum” notu ekipleri harekete geçirdi: Kahvehanede çay içerken bulundu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Mart 2023 15:26 - Güncelleme : 02 Mart 2023 16:11
“İntihar ediyorum” notu ekipleri harekete geçirdi: Kahvehanede çay içerken bulundu

Kiraladığı aracın içerisine bıraktığı intihar notu ekipleri harekete geçirdi. Ortadan kaybolan ve Murat Nehri’nde aranan şahıs kahvehanede çay içerken bulundu.

Muş​'ta yaşanan olayda, 33 yaşındaki 2 çocuk babası Ömer O.'dan dün akşam saatlerinden sonra haber alınamadı.

KİRALAMA ŞİRKETİ FARKETTİ

Kiralama şirketi sahipleri aracın saatlerce yol ortasında sabit kaldığını fark etmeleri üzerine Ömer O.'yu aradı. Cevap alamayınca olay yerine giden araç​ sahipleri, aracın içinde “intihar ediyorum, ölümümden kimse sorumlu değil” notunu bulmaları üzerine jandarmaya haber verdi.

KAHVEDE BULUNDU

Olay yerine gelen ekipler, arama kurtarma çalışmalarına başlarken, bu sabah da Van’dan destek ekip talep etti. Gelen jandarma arama kurtarma ekibi Murat Nehri’nde çalışma yaparken, Ömer O.'nun merkezdeki bir kahvede oturduğuna dair haber geldi.

Yapılan çalışma sonucu Ömer O. bir kahvehanede çay içerken bulunurken, nehirdeki arama kurtarma çalışmaları da sonlandırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...