Tgrt Haber

İntihar ihbarının altından cinayet çıktı! 22 yaşındaki gencin korkunç ölümü

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Temmuz 2024 09:52 - Güncelleme : 16 Temmuz 2024 10:03
İntihar ihbarının altından cinayet çıktı! 22 yaşındaki gencin korkunç ölümü

Şişli'de bir intihar ihbarına giden polis ekipleri 22 yaşındaki Ahmet Karadaş'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Polisin yaptığı incelemeler sonucu Karadaş'ın korkunç bir şekilde başından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

İstanbul​'da polis​ ekipleri korkunç bir cinayeti çözdü. 

Şişli​'de 04.00 sıralarında meydana gelen olayda gece saatlerinde cadde üzerinde bulunan bir kıraathaneye gelen 22 yaşındaki Ahmet Karadaş, burada oturup oyun oynamaya başladı. Bir süre sonra çıkan kavgada Karadaş, silahla başından vurularak öldürüldü.

İNTİHAR PLANINI POLİS BOZDU

Olayın ardından paniğe kapılan içeridekiler polis ekiplerine intihar olduğu yönünde ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis, adrese geldiğinde 22 yaşındaki genci kanlar içerisinde buldu.

İntihar ihbarının altından cinayet çıktı! 22 yaşındaki gencin korkunç ölümü - 1. Resim

Sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan detaylı çalışmada ise gencin intihar etmediği, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine polis ekipleri içerideki 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan kamera çalışmasında ise gencin vurulduğu anın görünmediği ancak içeridekilerin panik yaşadığı tespit edildi. Olayda kullanılan silaha ise olay yerinde el konuldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet​ Büro Amirliğine teslim edilen şüphelilerin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...