Tgrt Haber

Irak'ın kuzeyinden acı haber: Şehidimiz var

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Kasım 2022 21:47 - Güncelleme : 06 Kasım 2022 22:39
Irak'ın kuzeyinden acı haber: Şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde teröristlerin üs bölgesine açtığı ateş sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak​'ın kuzeyinde teröristlerin üs bölgesine açtığı ateş sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehit​ olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurdu.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehadet haberi ailesine verildi.

Irak'ın kuzeyinden acı haber: Şehidimiz var

Şehidin acı haberi, Gaziantep​'in Oğuzeli ilçesi Karaman Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi.

Irak'ın kuzeyinden acı haber: Şehidimiz var

Acı haberin ardından şehidin baba evi ve mahallesine Türk bayrakları asıldı. Acı haberi alan baba Hasan ile anne Zeliha Öztürk ise gözyaşı döktü.

Bekar olduğu öğrenilen ve 7 kardeşi bulunan şehit Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün, yarın Karaman Mahallesi'nde düzenlenecek resmi törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Bilici atma kendi cennet olsun inşallah ailesine kalanlarına Rabbim Sabri Cemil ihsan eylesin Haktan Geldik hakka dönüyor bunu herkes biliyor herkes söylüyor ve herkes seviyor ve yaşıyor ölüm bizim için Şehitlik mertebesine ulaşması kadar kutsal hi 7 Kasım 2022 00:53

Dünyada Şehitlik kadar güzel bir mertebe yoktur Allah'ımız Peygamberimiz Kur'an bize bunu bahseder eve hizmetlerimizi bunu bahse eder bütün geçmişlerimizi Ruhlar şu anda Mekanı cennet olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...