Tgrt Haber

Son dakika! TSK'dan Irak'ın kuzeyine operasyon: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
27 Aralık 2022 16:09 - Güncelleme : 27 Aralık 2022 16:42
Son dakika! TSK'dan Irak'ın kuzeyine operasyon: 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen operasyonda 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. MSB'nin açıklamasında "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" mesajı verildi. Sabah saatlerinde Suriye'de 12 teröristin öldürülmesiyle beraber bir gün içinde etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı 15'e yükseldi.

Yurt içi ve sınır ötesinde terörle mücadele kapsamında aralıksız sürdürülen operasyonlarla bölücü terör örgütü PKK​'ya darbe üstüne darbe iniyor. Örgüte son darbe Irak​'ın kuzeyinde vuruldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara​ bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız! Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1607723686739443716

SURİYE​'DE 12 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan sabah saatlerinde Suriye'nin kuzeyinde taciz ateşi açan teröristlere düzenlenen operasyonda çok sayıda PKK'lı öldürüldü. Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Açıklamada, kahraman Mehmetçiğin teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine gereken cevabı vermeye devam ettiği belirtildi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...