Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Irak'ta 2 terörist öldürüldü

20 Şubat 2022 15:24 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 15:53

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin hava harekatıyla öldürüldüğü duyuruldu.

Kahraman Mehmetçik, terörsitlere karşı verdiği mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Yurt içinde ve dışında hainlere yönelik her gün yeni operasyonlar düzenleniyor.

Milli Savunma Bakanlığınca öğle saatlerinde yapılan açıklamada, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 14 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyurulmuştu.

Düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı teröristin hava harekatıyla öldürüldüğü açıklandı.

"ARA, BUL, YOK ET!"

MSB'den yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.  Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlara kararlılıkla devam edecek" ifadelerine yer verildi.

Son dakika! MSB duyurdu: Irak'ta 2 terörist öldürüldü

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...