Tgrt Haber

Seyid Lojistik ve Daim Tobacco’nun sahibi Faruk Çiçek kimdir?

28 Ekim 2022 17:52 - Güncelleme : 28 Ekim 2022 17:54
Seyid Lojistik ve Daim Tobacco’nun sahibi Faruk Çiçek kimdir?

Seyid Lojistik ve Daim Tobacco'nun sahibi Faruk Çiçek, son dönemde hayata geçirdiği sosyal projeleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Gençlere verdiği desteklerle de dikkatleri üzerine çeken başarılı iş insanının kim olduğu merak ediliyor. İşte Faruk Çiçek hakkında bilinmeyenler...

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Seyid Lojistik ile nargile tütünü üreticisi Daim Tobacco’nun sahibi olan Faruk Çiçek, bir süredir sosyal sorumluluk projeleriyle gündeme geliyor. “Paylaşmanın mutluluk verdiğini çok küçük yaşta tecrübe ettim. İhtiyaç sahiplerine ve topluma fayda sağlamak için elimdeki tüm imkânları kullanıyorum” diyerek özellikle gençler için projeler hayata geçiren Faruk Çiçek’in kim olduğu merak ediliyor.

CİZRE’DE DOĞDU MERSİN’DE BÜYÜDÜ

Faruk Çiçek, 1 Şubat 1986 tarihinde, Yüksel-Hasan Çiçek çiftinin üç çocuğundan biri olarak Şırnak’ın Cizre ilçesinde dünyaya geldi. Mersin’de büyüyen iş insanı, Mersin Toros Koleji ve Toros Üniversitesi’ndeki eğitimlerinin ardından ticaret hayatına atıldı. 2014 yılında Seyid Lojistik adlı uluslararası nakliyat firması ile Daim Tobacco adını verdiği nargile tütün fabrikasını kurdu. Hem Mersin’de hem de İstanbul’da birer ofisi bulunan Çiçek’in İstanbul garajında 50 adet TIR bulunuyor.

15 ÜLKEYE NARGİLE TÜTÜNÜ İHRAÇ EDİYOR

Önceleri Irak üzerine yoğunlaşan, ardından hizmet alanını Avrupa ve Asya ülkelerini kapsayacak şekilde genişleten Seyid Lojistik’in Irak, Almanya, İtalya, Fransa, Belçika, Hollanda, Avusturya ve Lübnan’da temsilcilikleri ve acenteleri bulunuyor. Daim Tobacco da nargile tütünü imalat ve ihracatında Türkiye’nin öncü firmaları arasında. Firma, ürünlerini 15 ülkeye ihraç ediyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...