Tgrt Haber

İş yerini kurşun yağmuruna tuttular: 2 ölü, 1 yaralı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Temmuz 2023 06:16 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 07:35

İstanbul'da gece saatlerinde bir iş yerine kimliği belirsiz kişilerce kurşun yağdırıldı. Dehşete düşüren olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

İstanbul'un en hareketli ilçelerinden biri olan Esenyurt​'ta gece saatlerinde araçla bir iş yerinin önüne gelen kimliği belirsiz kişiler, dükkan içerisinde bulunan Batuhan Bayındır (20), Yunus Emre Erzen​ (24) ve Yusuf Erzen’e (21) kurşun yağdırdı.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan bilgilere göre; olayın ardından silahlı saldırganlar geldiği araca binerek kayıplara karışırken, silah seslerini duyan çevredekiler hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

KANİLAR İÇİNDE HASTANEYE KALDIRILDILAR

Kanlar içerisinde yatan yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Batuhan Bayındır ve Yunus Emre Erzen'in hayatını kaybettiği öğrenilirken, Yusuf Erzen ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Polis ekiplerinin yaşanan olayla ilgili çalışmaları devam ederken, aynı işyerinin geçtiğimiz aylarda da kurşunlandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...