Tgrt Haber

Çanakkale'de işçi servisi devrildi: Çok sayıda yaralı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Nisan 2023 10:28 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 15:04

Çanakkale'nin Biga ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan servis otobüsü kontrolden çıkarak yan yattı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, araçtaki 17 işi yaralandı. Öte yandan feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Çanakkale​'de sabah saatlerinde işçileri taşımakta olan bir servis aracıkaza​ yaptı. Feci kaza sonucunda 17 işçi​ yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; kaza Biga​ ilçesine bağlı Değirmencik köyü girişinde meydana geldi. Özel bir fabrikadaki işçileri taşıyan Süleyman Demirel idaresindeki 17 KL 655 plakalı otobüs, nedeni henüz belli olmayan bir şekilde kontrolden çıkarak yan devrildi.

Kazada otobüste bulunan 17 işçi yaralandı.  Yaralılar, olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ile Biga Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan otobüsün kaza yaptığı anlar bölgedeki güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, işçileri taşıyan otobüs fabrika girişinde devrilerek metrelerce sürüklendi. Otobüsün devrildiği ve sürüklendiği sırada fabrika girişinde yol kenarında yürüyen diğer işçilerin de kaçarak uzaklaştığı görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

Çanakkale'de işçi servisi devrildi: Çok sayıda yaralı var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...