Tgrt Haber

Tekirdağ'da feci kaza! İşçi servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Mart 2023 10:03 - Güncelleme : 24 Mart 2023 10:43

Tekirdağ'da sürücüsünün direksiyon başında rahatsızlandığı otomobil, karşı yönden gelen işçi servisiyle çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü can verirken, 3 kişi de yaralandı.

Tekirdağ​'da sabah saatlerinde feci bir trafik kazası​ meydana geldi. Otomobil ile işçisi servisi kafa kafaya çarpıştı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; kaza Şeyh Sinan Mahallesi Güney Caddesi üzerinde meydana geldi. Çobançeşme Kavşağı istikametine otomobiliyle seyreden Tamer Talipoğlu (45), direksiyon başında rahatsızlık geçirdi. Kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen işçileri fabrikaya götüren Özbey G. yönetimindeki servis minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Kaza sonrası otomobil sürücüsü Tamer Talipoğlu ve otomobilde yolcu olarak bulunan 2 Bulgar vatandaşının yanı sıra minibüste bulunan 1 işçi yaralandı.

Yaralılar, itfaiye ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesine ve çevredeki özel hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsüTamer Talipoğlu, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tekirdağ'da feci kaza! İşçi servisi ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Kazayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...