Tgrt Haber

Kocaeli'de feci kaza! İşçi servisi tırla çarpıştı: 13 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
01 Haziran 2023 09:26 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 09:42

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde işçileri taşıyan midibüs tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle midibüs devrilirken, kazada 13 işçi yaralandı.

Kocaeli'nin Gebze​ ilçesinde sabah saatlerinde feci bir kaza​ meydana geldi. İşçileri taşıyan servis, önündeki tıra çarptı. Serviste sıkışan çok sayıda işçi​ yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; olay, D-100​ kara yolu Ankara istikameti Tavşanlı mevkiinde meydana geldi. İ.T. hakimiyetindeki işçileri taşıyan 41 P 3740 plakalı midibüs, önünde seyir haline olan Y.Y. idaresindeki 41 ZB 579 plakalı tıra çarptı. Çarpmanın şiddetiyle midibüs devrildi.

İŞÇİLER KOLTUK ARASLARINDA SIKIŞTI

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Koltuk aralarında sıkışan bazı işçiler itfaiye ekipleri kurtarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralanan 13 işçi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'de feci kaza! İşçi servisi tırla çarpıştı: 13 yaralı

Kazayı anlatan Emrah T., "İki tır peş peşe giderken servisçi arkadaş ya yolcu alacaktı ya da şerit değiştirecekti. Tıra temas etti. Aracın dengesini bozuldu ve yan yattı" diye konuştu.

Kaza sebebiyle Ankara istikametinde trafik akışı tek şeritten sağlanıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...