Tgrt Haber

Bağcılar'da feci kaza! İşçi servisi yön tabelasına saplandı: 13 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Haziran 2023 10:28 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 10:33

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde işçileri taşıyan servis aracı yön tabelası direğine çarptı. Kaza sonucu bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken araçtaki 13 kişi yaralandı.

Bağcılar​'da sabah saatlerinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Servis​ aracının tabela direğine çarpması sonucu çok sayıda işçi​ yaralandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Mehmet A'nın kullandığı 34 LKR 416 plakalı işçi servis midibüsü, Halkalı Caddesi İkitelli Kavşağı'nda kontrolden çıkarak orta refüjdeki yön tabelası direğine çarptı.

13 KİŞİ YARALI

Midibüsteki sürücü ile işçilerden oluşan 13 kişinin yaralandığı kaza dolayısıyla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bağcılar'da feci kaza! İşçi servisi yön tabelasına saplandı: 13 yaralı

TRAFİK KİLİTLENDİ

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralı işçiler ve sürücü Mehmet A. ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Caddede yaşanan trafik yoğunluğu, kaza yapan midibüsün çekilmesinin ardından normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...