Tgrt Haber

İzmir'de korku dolu anlar! Gökdeleni temizlerken halatları kopan işçiler havada asılı kaldı

20 Nisan 2023 14:35 - Güncelleme : 20 Nisan 2023 14:41

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir gökdelenin temizliğini yapan işçilerin bağlı bulunduğu halatlardan biri koptu. Halatın kopmasıyla beraber işçilerin içerisinde bulunduğu iskele, binaya defalarca çarpmaya başladı. Havada asılı kalan ve oradan oraya savrulan işçiler, tehlikeli anların ardından görevliler tarafından kurtarıldı.

Olay, İzmir​'in Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan bir gökdelende meydana geldi. Binanın camlarını temizlemeye çalışan işçilerin bulunduğu iskelenin halatlarından birisi bir anda koptu. 

Halatın kopmasıyla iskelede asılı kalan işçiler, binaya defalarca kez çarptı. Merdivenlere ip atıp kendilerini sabitlemeye çalışan işçilerin yaşadığı korku dolu anlar ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. 

İSKELEDE MAHSUR KALDILAR

Halatın kopmasıyla bir süre iskelede mahsur kalan ve oradan oraya savrularak havada asılı kalan 2 işçi​, daha sonra görevliler tarafından kurtarıldı.

İzmir'de korku dolu anlar! Gökdeleni temizlerken halatları kopan işçiler havada asılı kaldı

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...