Tgrt Haber

Adana'da işçi servisi devrildi: 1'i ağır 15 kişi yaralı

12 Ekim 2022 09:07 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 09:36
Adana'da işçi servisi devrildi: 1'i ağır 15 kişi yaralı

Adana'da sabah saatlerinde işçileri taşıyan bir servis aracı yoldan çıkıp refüje devrildi. Kaza sonucu olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, 1'i ağır 15 kişinin yaralandığı bildirildi.

Adana'da bu sabah feci bir kaza meydana geldi. İşçileri taşıyan servis aracının devrilmesi sonucu çok sayıda işçi yaralandı.

Ercan A’nın kullandığı 01 S 2536 plakalı servis minibüsü, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nu merkez Sarıçam ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne bağlayan yolda kontrolden çıkarak refüje devrildi.

Adana'da işçi servisi devrildi: 1'i ağır 15 kişi yaralı

1'İ AĞIR 15 KİŞİ YARALI

Kaza sonucu ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Devrilen araçta bulunan 15 işçinin yaralandığı belirlendi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan sürücü Ercan A.'nın ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...