Tgrt Haber

İşçilerini taşıyan minibüse tır çarptı: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Aralık 2022 10:30 - Güncelleme : 17 Aralık 2022 10:39
İşçilerini taşıyan minibüse tır çarptı: Çok sayıda yaralı var

Bursa'da zeytin toplamaya giden işçileri taşıyan bir minibüse dönüş yapmak istediği sırada arkadan gelen tır çarptı. Feci kazada 2'si ağır 8 kişi yaralandı.

Bursa​'nın Orhangazi ilçesinde sabah erken saatlerde zeytin toplamaya giden işçileri taşıyan bir minibüse dönüş yaptığı sırada arkadan gelen tır çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan minibüs zeytinliğe sürüklendi.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kaza sebebiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekipleri sevkedildi. Orhangazi, Gemlik ve İznik’ten gelen ambulanslar minibüsteki yaralılardan Fatma Karaboğa (18) İsa Karaboğa (41), Bahriye Kalender (64), Sadettin Kızmaz (70), Hanife Bakır (70), Minibüs sürücüsü C.S., Halil İbrahim Karaboğa (16) ve Yusuf Karaboğa’yı (12) Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırdı.

İşçilerini taşıyan minibüse tır çarptı: Çok sayıda yaralı var

2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılardan Fatma Karaboğa ve Bahriye Kalender’in durumunun ise ağır olduğu belirlendi. TIR sürücüsü Ali İhsan P. minibüsün önünde seyir halindeyken aniden tarlaya doğru dönüş yapmak istediğini fren yapmasına rağmen minibüse çarptığını belirtti.

Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...