Tgrt Haber

'İşe geç geldin' kavgasında patron işçiyi öldürdü

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Eylül 2022 23:34 - Güncelleme : 03 Eylül 2022 23:51
'İşe geç geldin' kavgasında patron işçiyi öldürdü

Balıkesir’de patronla işçi arasında çıkan ‘işe geç geldin’ tartışması ölümle bitti. Telefonda tartıştıktan sonra işçisinin evine giden iş veren, bıçakla üzerine yürüyen çalışanını tüfekle vurdu. Patronu tarafından vurulan işçi hastanede hayatını kaybetti. İş veren ise polise teslim oldu.

Balıkesir’de patronla işçi arasında işe düzensiz gelme yüzünden çıkan tartışmada işveren çalışanını tüfekle vurarak öldürdü.

Korkunç olay, Edremit​ ilçesinde İbrahimce Mahallesi yaşandı.  İş veren 39 yaşındaki Z.Ö. ile yanında usta olarak çalışan 34 yaşındaki M.K. arasında işe geç gelme yüzünden tartışma yaşandı.

PATRON İŞÇİYİ VURDU

Telefondan yaşanan son tartışmanın ardından Z.Ö., ustasının evinin önüne geldi. İddialara göre, tek başına evinin önünde oturan M.K.’nın bıçak ile üzerine geldiğini görmesi üzerine iş veren Z.Ö., arabada bir yakınına ait olan ruhsatlı tüfek ile ateş açtı.

Patronu tarafından vurulan M.K. çevredekilerin yardımıyla yaralı bir şekilde Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. M.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

'İşe geç geldin' kavgasında patron işçiyi öldürdü
Hayatını kaybeden işçi

İŞÇİSİNİ ÖLDÜREN PATRON POLİSE TESLİM OLDU

İşçisini vuran Z.Ö. ise Körfez Polis Merkez Amirliği’ne giderek teslim oldu. Z.Ö. Edremit Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla gözaltına alındı. Olay yerinde Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemelerde bir adet bıçak olay yerinde ekipler tarafından ele geçirildi.

M.K.’nin cenazesi otopsi işlemlerinin yapılması için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Edremit Cumhuriyet Savcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...