Tgrt Haber

Hırsız zannedilip işkenceyle öldürüldü: Acılı annenin haykırışı yürekleri dağladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Nisan 2023 10:07 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 10:28
Hırsız zannedilip işkenceyle öldürüldü: Acılı annenin haykırışı yürekleri dağladı

Adana'da 7 ay önce bir çiftlikte hırsız zannedilip işkence edildikten sonra öldürülen 16 yaşındaki Bünyamin Aslan'ın annesinin acısı dinmiyor. Acılı annenin feryadı yürekleri dağladı.

Adana​'da 16 yaşındaki oğlunun hırsız zannedilip işkenceyle öldürülmesinin ardından anne Adile Aslan'ın acısı 7 aydır dinmedi. Aylar geçmesine rağmen oğlunun bulunmamasına feryat eden anne katillerin bir an önce bulunup cezalandırılmasını istiyor.

Acı olay, 26 Eylül 2022 günü Yüreğir ilçesine bağlı Sazak Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, kanal içinde hareketsiz yatan bir kişi gören vatandaşlar jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler şahsın işkence yapıldıktan sonra silahla yaralandığını tespit edip hemen hastaneye kaldırdı.

GENÇ ÇOCUK YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN YAŞAMINI YİTİRDİ

İsminin Bünyamin Aslan olduğu öğrenilen 16 yaşındaki genç hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Anne Adile Aslan cinayetin ardından 7 ay geçmesine rağmen oğlunun katillerinin bir türlü bulanamadığını belirterek, olayın çözülmesini istedi.

Hırsız zannedilip işkenceyle öldürüldü: Acılı annenin haykırışı yürekleri dağladı

ACILI ANNE OLAYI ANLATTI: OĞLUMU HIRSIZ ZANNETMİŞLER

Anne Adile Aslan olayı “Benim oğlumu bir çiftlikte hırsız zannetmişler. Bu nedenle öne işkence yapmışlar sonrada silahla vurduktan sonra kanala atmışlar. Benim oğlum hırsız değildi. Arkadaşları evden alıp götürdüler. Ne yaptıysa o arkadaşları yaptı. Ben oğlumu toprağa verdim ancak katilleri hala bulunamadı. Ben katillerin bulunup ceza almalarını istiyorum” sözleriyle anlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...