Tgrt Haber

Son dakika! İskenderun Limanı'ndaki yangın kontrol altına alındı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2023 12:35 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 14:45
Son dakika! İskenderun Limanı'ndaki yangın kontrol altına alındı

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli depremin ardından İskenderun Limanı'nda başlayan yangın günlerdir süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

Türkiye​, Kahramanmaraş​ merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle hüzne boğuldu. Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açan depremde binlerce insan hayatını kaybetti. 6 Şubat'ta saat 4.17'de gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremden sonra İskenderun Liman'ında yangın​ çıkmıştı. Günlerdir süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınabildi.

"OPERSYONLAR İÇİN ENGEL BULUNMAMAKTADIR"

Denizcilik Genel Müdürlüğü, İskenderun Limanı'ndaki yangının; denizden, karadan ve havadan müdahale ile kontrol altına alındığını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İskenderun limanındaki yangın; denizden, karadan ve havadan müdahale ile kontrol altına alınmıştır. Bu limanda gemi elleçleme hizmetleri verilememekte olup bekleyen gemiler diğer tesislere yönelmelidir. Körfezdeki diğer liman tesislerinde operasyonlar için engel bulunmamaktadır."

Son dakika! İskenderun Limanı'ndaki yangın kontrol altına alındı

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...