Tgrt Haber

İslam dinine hakaret eden şüpheli Kalkavan Grup çalışanı çıktı

16 Mart 2022 16:07 - Güncelleme : 16 Mart 2022 16:29

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla İslam dini ve Müslümanlara hakaret eden, şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Selim Kiraz’ın katilinin fotoğrafını ‘seni çok seviyoruz’ notuyla paylaşan Deniz Furkan Talu’nun Kalkavan Grup çalışanı olduğu ortaya çıktı.

Kişisel sosyal medya hesabından İslam dini ile Müslümanlara ettiği küfürlerle gündeme gelen Deniz Furkan Talu’nun Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na iş yapan Kalkavan Grup’ta çalıştığı öğrenildi. Hakkında soruşturma başlatılan Talu hakkında şirket yetkililerinden henüz bir açıklama gelmedi.

İslam dinine hakaret eden şüpheli Kalkavan Grup çalışanı çıktı

SELİM KİRAZ’IN KATİLİNE ÖVGÜLER

Sosyal medya hesabından İslam dinine, Müslümanlara hakaret eden ve hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılan Deniz Furkan Talu'nun Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na iş yapan Kalkavan Grup'un çalışanı olduğu ortaya çıktı. Talu'nun Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili Şafak Yayla'ya da sosyal medyada övgüler yağdırdığı görüldü.

İslam dinine hakaret eden şüpheli Kalkavan Grup çalışanı çıktı

CİMER’E ŞİKAYET YAĞDI

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla dini değerleri hedef alan Deniz Furkan Talu hakkında CİMER'e çok sayıda şikâyet geldi. Ardından şahıs hakkında 'suçu ve suçluyu övme', 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlarından soruşturma başlatıldı.

İslam dinine hakaret eden şüpheli Kalkavan Grup çalışanı çıktı

Talu'nun sosyal medya hesabından görevi başında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın katillerinden biri olan Şafak Yayla’nın fotoğrafını 'seni çok seviyoruz Şafak' şeklinde paylaştığı, İslam dinine ve Müslümanlara hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu görüldü. Talu'nun Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na da iş yapan Kalkavan Grup çalışanı olduğu öğrenildi. Öte yandan konuya ilişkin şirket yetkilileri henüz açıklama yapmadı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...