Tgrt Haber

Isparta'da 4.0 şiddetinde deprem

29 Mart 2017 21:32
Isparta'da 4.0 şiddetinde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre Isparta’nın Gelendost ilçesinde saat 21:10’da 4.0 şiddetinde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 21:10'da Ispart Yalvaç'ta 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem yerin 5.0 km derinliğinde meydana geldi.

Isparta'da 4.0 şiddetinde deprem

Aydın'da da 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan verilere göre merkez üssü Aydın’ın Efeler ilçesine 2 kilometre uzakta bulunan Dağeymiri Mahallesi olarak belirlenen 3.5 şiddetindeki deprem meydana geldi. Yer kabuğunun 5 kilometre derinliğinde meydana gelen hafif şiddetteki deprem daha çok Aydın'ın merkez ilçesi Efeler’de hissedildi.

Saat 16.50’de meydana gelen depremi hissetmediklerini ifade eden Dağeymiri Mahallesi Muhtarı Ayhan Korkmaz, “Deprem sırasında bahçedeydik. Bir şey hissetmedik. Merkez üssü bizim köy ama Aydın ve civarındaki yüksek katlı apartmanlarda daha çok hissedilmiş” dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...