Tgrt Haber

Isparta’da doktoru darp eden kişi gözaltına alındı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ocak 2023 20:45 - Güncelleme : 12 Ocak 2023 21:01
Isparta’da doktoru darp eden kişi gözaltına alındı

Isparta Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Doğan Ak'yı darp eden hasta yakını polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Isparta Şehir Hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Doğan Ak ile hasta yakını​ H.A arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Doktorla hasta yakınının arasından tartışmanın büyümesi üzerine doktor, hasta yakını tarafından darp​ edildi. Doktorun "beyaz kod" bildiriminde bulunması üzerine şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

"SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, olayı üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Bugün Isparta Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Hastalıkları Polikliniği'nde görev yapan meslektaşım Op. Dr. Doğan Ak'ın bir hasta yakını tarafından darbedildiğini üzüntüyle öğrendim. Fedakarca görevlerini yapan sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet veya hakaret içerikli tavır, davranış veya tutum karşısında sessiz kalmayacağımı hatırlatır, olayın faili hakkında her tür hukuki sürecin takipçisi olacağımı vurgulamak isterim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...