Tgrt Haber

Isparta'nın yüreğini yakan acı kaza: 2 ölü, 8 yaralı var!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ağustos 2024 21:25 - Güncelleme : 19 Ağustos 2024 21:30
Isparta'nın yüreğini yakan acı kaza: 2 ölü, 8 yaralı var!

Isparta Senirkent'te otomobilin tarım aracına çarpmasıyla 2 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Genç bir sürücünün kontrolündeki otomobilin, yaşlıların da bulunduğu tarım aracına şiddetle çarpmasıyla meydana gelen facia, ilçeyi hüzne boğdu.

Tarım mevsimi nedeniyle aktif olan patpat araçları kazalara da davetiye çıkarıyor. Isparta'nın Senirkent ilçesinde otomobille patpat olarak bilinen tarım aracının çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

İLÇEYİ HÜZNE BOĞDU

Kaza, Senirkent ilçesi Üçyol-Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fadime A.'nın (33) kullandığı patpat aracı, plakası öğrenilemeyen Hikmet K. (23) idaresindeki Mercedes marka otomobille çarpıştı. Kazada otomobil ve patpat sürücüleri ile otomobilde bulunan Cafer K. (28) ve patpatta bulunan Bolat B. (45), Fatma D. (70), Şerife A. (52), Havva T., Döne G. ve Gülfidan Güllü (59) yaralanırken, patpatta bulunan Zehra Uygun ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Isparta'nın yüreğini yakan acı kaza: 2 ölü, 8 yaralı var! - 1. Resim

SAVCILIKTAN İNCELEME

İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Senirkent ve Uluborlu Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Gülfidan Güllü, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Zehra Uygun‘un cenazesi ise savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...