Tgrt Haber

İsrail medyası Özgür Özel’i manşetlerine taşıdı! Hamas hakkında kullandığı ifadeler gündem oldu

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
30 Haziran 2024 12:38 - Güncelleme : 30 Haziran 2024 14:38
İsrail medyası Özgür Özel’i manşetlerine taşıdı! Hamas hakkında kullandığı ifadeler gündem oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in, Hamas hakkında yaptığı açıklamaları İsrail medyası manşetlerine taşıdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘mücahit’ olarak adlandırdığı Hamas’ı terörist olarak gören CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir sosyal medya platformunda yeniden aynı ifadeleri kullandı.

İsrail medyası Özgür Özel’i manşetlerine taşıdı! - 1. Resim

“Hamas, gecenin bir yarısı uyuyan Yahudilerin üzerine bomba yağdırdı. Bu bir terör eylemidir kardeşim.” Diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu açıklamalarını İsrail’in önde gelen gazetelerinden The Jeruselam Post manşetine taşıdı.

İsrail medyası Özgür Özel’i manşetlerine taşıdı! - 2. Resim

The Jeruselam Post yaptığı haberde; "Türkiye'deki ekonomik sıkıntılar ve yaşanan deprem Erdoğan'a karşı seçim kazanma fırsatı doğurdu.

İsrail medyası Özgür Özel’i manşetlerine taşıdı! - 3. Resim

Ancak Kemal Kılıçdaroğlu yine kazanamadı ve yerine 'Daha iyi bir siyasi gelecek için çaba göstereceğine ve insanları gülümseteceğine' dair söz veren Özgür Özel geldi." İfadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...