Tgrt Haber

Bakırköy’de korkutan kaza: 2 araç birbirine girdi, 1 kişi yaralandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
17 Ekim 2022 05:50 - Güncelleme : 17 Ekim 2022 05:59
Bakırköy’de korkutan kaza: 2 araç birbirine girdi, 1 kişi yaralandı

İstanbul Bakırköy’de otomobil ile hafif ticari aracın karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Takla atan ticari aracın içerisinden çıkarılan sürücü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

İstanbul D-100 Kara Yolu​, Sefaköy Kavşağı, Ankara istikametinde gece saatlerinde meydana gelen kazada Aydın Recep Taşkın idaresindeki hafif ticari araç başka bir otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç takla atarken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

SIKIŞTIĞI ARAÇTAN ÇIKARTILDI

İtfaiye ekipleri hafif ticari araçta sıkışan sürücü Aydın Recep Taşkın’ı çıkartarak sağlık ekiplerine teslim ederken yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralı sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken olay yerinde yeni bir kaza yaşanmaması için, D-100 Kara Yolu Ankara istikametinde iki şeridi trafiğe kapattı. Trafik akışı tek şeritten kontrollü bir şekilde sağladı.

Kaza nedeniyle D-100 Kara Yolu’nda yoğun trafik oluştu. Kazaya karışan araçlar çekici tarafından kaldırıldı. Trafik kontrollü olarak tamamen açıldı.

Bakırköy’de korkutan kaza: 2 araç birbirine girdi, 1 kişi yaralandı

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...