Tgrt Haber

İstanbul Beyoğlu'nda müezzin feci şekilde darbedildi! Dehşet anları kamerada

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Nisan 2023 11:05 - Güncelleme : 07 Nisan 2023 11:18

Son dakika haberi: İstanbul’da bir caminin müezzini bir grup tarafından tekme ve yumruklarla darbedildi. İki saldırgan polis ekipleri tarafından yakalanırken olayın cami derneği yöneticisi ile Kur’an Kursu konusunda geçmişte yaşanan anlaşmazlığa dayandığı öğrenildi. 

İstanbul Beyoğlu’nda geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda Akşemsettin Caminin müezzini 52 yaşındaki Hanefi Çil, teravih namazı çıkışında bir grup tarafından darbedildi. Yüzü kanlar içerisinde kalan müezzin çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılırken saldırganlar ise olay yerinden kaçtı. Müezzin Çil’in şikayetçi olması üzerine polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı ve saldırganlar Ahmet Can Y. ve Sefa Ş. Tespit edildi. Beyoğlu polisleri saldırganları yakalayarak gözaltına aldı.

DERNEK YÖNETİCİSİNİN OĞLU DAYAK ATMIŞ

İki saldırgan yaptıklarını itiraf ederken olayın cami derneği yöneticisi olan Arif Y. ile Kur’an Kursu konusunda geçmişte anlaşmazlık yaşayan müezzin Hanefi Çil ile birbirlerinden şikayetçi oldukları için dernek yöneticisinin oğlu olan Ahmet Can Y.‘nin Çil’i darp ettiği ortaya çıktı. Emniyette ifadeleri alınarak “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapılan iki saldırgan adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...