Tgrt Haber

İstanbul Beyoğlu'nda silah sesleri yükseldi! Kurşunlar taksiye isabet etti

Editör: Fatimatüzzehra Maslak / Kaynak: tgrthaber.com
27 Temmuz 2024 09:29 - Güncelleme : 27 Temmuz 2024 09:31

Kimliği belirsiz bir kişi İstanbul, Beyoğlu'nda sabah saatlerinde etrafa rastgele ateş etti. Kurşunlar bir taksiye isabet etti. Korku dolu anlar kısa süreli paniğe neden oldu.

İstanbul’un Beyoğlu​ ilçesi Küçük Piyale Mahallesi'ndeki Bahariye Caddesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen olay paniğe neden oldu. Silah​ seslerinin aniden yükselmesi sonucu esnaf iş yerlerine girdi. Kimliği belirsiz kişinin rastgele ateş ettiği anlar sonrası kurşunlar bir taksiye isabet etti. 

İSTANBULBEYOĞLU​'NDA SİLAH​ SESLERİ YÜKSELDİ! 

Kurşunlar o sırada börekçiye girmek için taksiden inen bir sürücünün aracına isabet etti. Olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.
İddiaya göre kimliği belirsiz bir şahıs, ticari taksiden indikten sonra belinden çıkarttığı silahla rastgele 2 el ateş etti.

İstanbul Beyoğlu'nda silah sesleri yükseldi! Kurşunlar taksiye isabet etti - 1. Resim

Kurşunlar o sırada börekçiye gitmek için başka taksisinden inen sürücü Yusuf Mirzeoğlu’un bulunduğu 34 THT 04 plakalı araca isabet etti.

Bu sırada meslektaşı İsmail Yağmur ile kahvaltı yapmak için börekçiye gelen Yusuf Mirzeoğlu büyük panik yaşadı. Ateş açan şahıs ardından gözden kayboldu.

İstanbul Beyoğlu'nda silah sesleri yükseldi! Kurşunlar taksiye isabet etti - 2. Resim

 KURŞUNLAR TAKSİYE İSABET ETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Olay yeri inceleme ekipleri de kurşunlama olayı ile ilgili incelemelerde bulundu. Ateş açan şahsın caddenin karşısında kendisine ait olan dükkana doğru kaçtığı iddia edildi.

İstanbul Beyoğlu'nda silah sesleri yükseldi! Kurşunlar taksiye isabet etti - 3. Resim

Polis ekipleri ateş açan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Kurşunlanan taksinin sahibi olan Mustafa Buruş, “Buraya 2 arkadaşımız arabalarını çekmişler. İkisi de bizim araçlar. Ben evdeydim. Çağırdılar, 'Arabayı kurşunladılar' dediler. Rastgele edilmiş. Ticari taksiden inmiş, arkasını dönmüş, silahıyla takır takır ateş etmiş. Aracın tamponundan girmiş, motoruna doğru gitmiş. Radyatörler patlamış. Şu karşımızdaki dükkanın sahibiymiş. Dükkana girmiş şu anda kapıyı açtı. Olay yeri inceleme ekipleri geldi. Tanıdık birisi değil. Adamı görmedik bile. Şoför de görmedi" dedi.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...