Tgrt Haber

İstanbul Boğazı'nda ulaşıma sis engeli

05 Kasım 2021 11:39
İstanbul Boğazı'nda ulaşıma sis engeli

Son dakika haberi: Sabah saatlerinde oluşan sis nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiğine kapatıldı. Şehir hatları seferleri ve İDO’nun bazı seferleri iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İstanbul’da zaman zaman sis etkisini gösteriyor. İstanbul Boğazı’nda etkili olan sis nedeniyle şehir hatları seferleri iptal edildi. İDO’dan yapılan açıklamada ise Harem Sirkeci hattının sis nedeniyle geçici süre ile durdurulduğu kaydedildi.

İstanbul Boğazı'nda ulaşıma sis engeli

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı'nda sis nedeniyle görüşün yarım milin altına düşmesinden dolayı gemi geçişleri saat 10.35'te çift yönlü askıya alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan, Üsküdar, Kadıköy ve Beşiktaş'ta etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.

Yoğun sis nedeniyle Beşiktaş Ortaköy Meydanı'ndan boğazın diğer yakasını görüş zorlaştı. Ortaköy'e gelen turistler yoğun sis altında hatıra fotoğrafı çektirdi.

İstanbul Boğazı'nda ulaşıma sis engeli

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...