Tgrt Haber

Son dakika! İstanbul Cevizlibağ'da tramvay raydan çıktı

09 Mart 2023 22:28 - Güncelleme : 09 Mart 2023 23:03
Son dakika! İstanbul Cevizlibağ'da tramvay raydan çıktı

Son dakika haberi: İstanbul Cevizlibağ'da Bağcılar-Kabataş istikametinde ilerleyen tramvay raydan çıktı. Kazada yaralanan olmazken, Topkapı-Akşemsettin istasyonları arasındaki seferler iptal edildi. 

İstanbul​'da Eminönü istikametine seyreden tramvay​, Cevizlibağ durağını geçtikten sonra raydan çıktı. Yüreklerin ağza geldiği kazada, bariyerlere çarpan tramvaydaki yolcular tahliye edildi. Yolcular yaya olarak yoluna devam etti.

İSTASYON KAPATILDI

Cevizlibağ istasyonu şerit çekilerek kapatıldı. Metro İstanbul ekipleri olay yerine gelerek incelemede bulundu. Tramvay seferlerindeki aksamalar nedeniyle İETT'den destek istendi.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda seferlerimiz geçici bir süre için Bağcılar-Akşemsettin ve Topkapı-Kabataş istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...