Tgrt Haber

İstanbul'da dehşete düşüren görüntü: Alacaklısının kafasına sıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Mart 2024 19:06 - Güncelleme : 12 Mart 2024 19:11

İstanbul'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada kan aktı. Kurşunların hedefi olan bir kişi hayatını kaybetti.

İstanbul​ Arnavutköy'de öğle saatlerinde yaşanan olayda; aralarında alacak verecek meselesi bulunan 2 arkadaş arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrasında belindeki silahını çıkartan 54 yaşındaki Salih İ., börekçide karşısında oturan 60 yaşındaki arkadaşı Abdullah Ürkmez’i kafasından vurdu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

KATİL 200 METRE UZAKLIKTA YAKALANDI

Saldırgan ise olay yerinden yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunan bir noktada polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Saldırıdan hemen sonra yaşananlar ve saldırganın yakalanma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...