Tgrt Haber

İstanbul-Elazığ uçağında panik dolu anlar: Bu uçakla uçmak istemiyorum

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
05 Mart 2024 15:43 - Güncelleme : 05 Mart 2024 15:48

İstanbul'dan Elazığ'a gitmek için hazırlanan bir firmaya ait uçakta panik dolu anlar yaşandı. Elektrik sıkıntısını yaşanan uçak uzun süre kalkmayınca yolcular panik yaptı.

Bir firmaya ait İstanbul-Elazığ seferini yapacak olan  uçak​, dün gece saatlerinde sefer saatinde yolcuları almaya başladı. Uçağın kalkmasını bekleyen yolcular, seferin bir türlü gerçekleşmemesi nedeni ile kabin görevlilerinden bilgi istedi.

Bir süre sonra pilot, uçakta yaşanan elektrik arızasının yaşandığını ve giderilmeye çalışıldığı anonsunu yaptı. Elektrik arızasının hangi bölümden kaynaklandığını öğrenemeyen yolcular, saatlerce bekleyişlerinin ardından, bindikleri uçağın güvenli olmadığını belirterek bu uçakla uçmak istemedi.

"BU UÇAKLA UÇMAK İSTEMİYORUM"

Yaşı küçük yolculardan biri de korku dolu gözlerle ''Bu uçakla istemiyorum" diyerek yakınlarına sarıldı. Korkup gözyaşları döken çocuğu yakınları ve diğer yolcuların ''Korkma'' diyerek sakinleştirmeye çalışması cep telefonu kameralarına yansıdı.
Yolcular, uzun bir bekleyişin ardından başka bir uçağa nakledilerek Elazığ’a sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...