Tgrt Haber

İstanbul Esenyurt’ta ihbara giden sağlık çalışanına demir sopalı saldırı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Kasım 2022 10:19 - Güncelleme : 29 Kasım 2022 10:25
İstanbul Esenyurt’ta ihbara giden sağlık çalışanına demir sopalı saldırı!

İstanbul’da park içinde madde alan şahıslara müdahaleye giden sağlık çalışanları demir sopa ile saldırıya uğradı. Yaşanan olayda ambulansın camları kırılırken bir sağlık çalışanı gözünden yaralandı.

İstanbul Esenyurt’ta meydana gelen olayda madde bağımlısı bir kişinin sağlık sorunu yaşadığı ihbarı üzerine olay yerine ambulans ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri polis ekiplerinin gelerek bölgede güvenliği sağlamasını bekledi. Ancak bu sırada madde kullanan şahıslardan biri, ambulanstaki sağlık çalışanlarına “Neden arkadaşımıza yardım etmiyorsunuz?” diyerek tepki gösterdi.

DEMİR SOPA İLE SALDIRDILAR!

Sağlık çalışanları polis ekipleri gelmeden müdahale edemeyeceklerini söyleseler de sinirli şahıs elindeki demir sopayla ambulansın sol ön camını vurarak kırdı. Etrafa saçılan cam parçaları yüzüne ve gözüne gelen sağlık çalışanı​ Recep Ayhan, yaralandı. Esenyurt​ Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayhan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çam ve Sakura Hastanesi’ne sevk edildi. Ayhan, tedavisinin ardından dün taburcu oldu.

İstanbul Esenyurt’ta ihbara giden sağlık çalışanına demir sopalı saldırı!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...