Tgrt Haber

Fatih’te kadın cinayeti: Sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ekim 2022 13:46 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 13:51
Fatih’te kadın cinayeti: Sokak ortasında kurşunlanarak öldürüldü

Fatih’te 34 yaşındaki kadın sokak ortasında eşi tarafından öldürüldü. Kurşunlanarak öldürülen kadını öldüren katil koca cinayeti işledikten sonra araca binerek kayıplara karıştı.

İstanbul​ Fatih’te akşam saatlerinde meydana gelen olayda kadın cinayetlerine bir yenisi eklendi. 34 yaşındaki Emine C. kaldırımda yürüdüğü sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eşi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan kadın, kanlar içerisinde yere yığılırken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Katil koca cinayeti işledikten sonra araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Kanlar içindeki kadın ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan talihsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KATİL KOCA ARANIYOR

Polis ekipleri, olayın yaşandığı bölgede incelemelerini gerçekleştirerek görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu. Çevredeki kişiler, silahlı saldırganın öldürülen kadının eşi Levent C. olduğunu ifade etti. Polis ekipleri katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...