Tgrt Haber

Son dakika: İstanbul- Hatay seferini yapan THY uçağında panik! Büyük tehlike atlattı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
06 Ekim 2022 08:39 - Güncelleme : 06 Ekim 2022 10:03
Son dakika: İstanbul- Hatay seferini yapan THY uçağında panik! Büyük tehlike atlattı

Son dakika haberi: Hatay-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının lastiği Hatay’a iniş sırasında patladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün söz konusu olay sonrasında tüm yolcuların güvenli bir şekilde tahliye edildiğini ifade ederken herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını bildirdi. Hatay Valiliği söz konusu uçağın tahliyesinin planlandığı bu nedenle Hatay Havalimanı pistinin 24 saat süreyle notamlanarak uçuş trafiğine kapatıldığı bildirildi.

İstanbul-Hatay seferini yapan TK2256 sefer sayılı  THY​ uçağı iniş sırasında lastiği patladı. Patlamaya bağlı olarak uçağın iniş takımlarından birinde aşırı ısınma meydana gelirken itfaiye ekipleri söz konusu duruma hızlıca müdahale ederek soğutmayı başardı.

https://twitter.com/yhyustun/status/1577884416415760384

YAHYA ÜSTÜN: SIKINTI OLMADAN TAHLİYE EDİLDİ

Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, “Misafirlerimiz ve ekiplerimiz güvenli şekilde uçaktan tahliye edilmiştir. Sağlık durumlarında bir sorun yoktur” ifadelerini kullandı. 104 yolcu ve bir bebek ile 2 pilot ve 4 kabin görevlisinin bulunduğu uçakta herhangi bir yaralanma olmadı. 

PİSTTEN KALDIRILMA ÇAĞRISI SÜRÜYOR

Öte yandan, uçağının pistten alınma çalışmaları sürüyor. Bu nedenle Hatay Havalimanı'nın 7 Ekim saat 24.00'e kadar uçuşlara kapatıldığı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...