Tgrt Haber

İstanbul için sağanak yağış alarmı

07 Ağustos 2014 17:39
İstanbul için sağanak yağış alarmı

İstanbul'da yarım saat içinde başlaması öngörülen sağanağın, Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü ve Silivri'nin batı kesimleri ile Zeytinburnu'nda etkili olması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, uydu ve meteorolojik radar verilerine göre, kentte beklenen sağanağın yarım saat içerisinde başlayacağının tahmin edildiğini bildirdi. Belediyeden yapılan açıklamada, yağışın Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü ve Silivri'nin batı kesimleri ile Zeytinburnu'nda kuvvetli şekilde etkili olacağı belirtildi. İlerleyen saatlerde kent genelinde etkili olması beklenen yağış için ekiplerin gece sabaha karşı kanal temizlik çalışmaları yaptığı hatırlatılan açıklamada, yağmurun başlamasıyla muhtemel riskli bölgelerde itfaiye, AKOM, İSKİ, Atık Müdürlüğü ekiplerinin kritik noktalarda hazır bekletildiği kaydedildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...