Tgrt Haber

İstanbul Kağıthane’de alkollü kadın sürücü ortalığı birbirine kattı: Polise tekme attı, küfürler savurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ekim 2022 09:43 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 09:49

Kağıthane’de alkollü bir kadın sürücü park halindeki iki araca çarparak kaçmak isteyen kadın kavşağa ters yönden girerek başka bir araca çarparak durdu. Alkollü olduğu belirlenen kadın araçtan inerek kaza yaptığı vatandaşa küfür ve tehdit savururken polise de tekme attı.

İstanbul​ Kağıthane’de dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Yağmur B. isimli kadın cadde üzerindeki park halinde bulunan araçlara çarptı. Daha sonra hızla kaçmaya çalışan kadın sürücü​ kavşağa tersten girdi ve başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı.

HAKARET VE KÜFÜRLER SAVURDU

Kazanın ardından araçtan inen  alkollü kadın sürücü çarptığı vatandaşa fiziki ve sözlü olarak hakaret etmeye başladı. Bunun üzerine vatandaşlar polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadınla konuşmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Kadının rezalet çıkartarak sözlü küfür, tehdit ve hakaretlere devam etmesi üzerine polis, kadını ters şekilde kelepçeledi.

ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Emniyetteki alkol muayenesi sonrasında kadın sürücünün 2.19 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.  Ayrıca saldırıya maruz kalan polis ekiplerinin kadın hakkında “tehdit-hakaret” suçundan şikayetçi olacağı bilgisine ulaşıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...