Tgrt Haber

Kayıp olarak aranıyorlardı, evde ölü bulundular.. Kartal'da korkunç çifte cinayet

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ocak 2023 13:55 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 14:43

İstanbul Kartal’da kayıp olarak aranan 2 genç kız evde ölü bulundu. Polis ekipleri tarafından yapılan evdeki incelemede uyuşturucu madde, fare zehri ve şizofreni ilaçları ele geçirildi. Evde bulunan eski erkek arkadaş Mustafa Payan ise intihar girişiminde bulunarak bileklerini kesti. Hastanede yapılan tedavinin ardından Mustafa Payan'ın Dilara ve Cansu'yu öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

İstanbul Kartal’da meydana gelen olayda eski erkek arkadaşı Mustafa Payan'ın evine giden Dilar Gültay ile ve arkadaşı Cansu Demirel evde ölü bulundu. Bileklerini keserekintihar​ girişiminde bulunan Mustafa Payan'ın hastanede tedavisinin tamamlandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri tarafından evde yapılan incelemede bir sürü madde ele geçirildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Acı haber sonrası olay yerine gelen Cansu Demirel ve Dilara Gültay'ın aileleri sinir krizi geçirdi. Hastanede tedavisi tamamlanan Mustafa Payan'ın orada polislere Dilara ve Cansu'yu öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Payan'ın, Dilara Gültay'ın eski erkek arkadaşı olduğu ve cinayetin kıskançlık yüzünden işlendiği iddia ediliyor.

EVDE ŞİZOFRENİ İLAÇLARI BULUNDU

Polis ekiplerinin adresteki incelemesinde uyuşturucu madde, fare zehri, şizofreni ilaçları ve şırınga olduğu görüldü. Maktul şahıslara yönelik yapılan sorgulamada ‘kayıp şahıs’ olarak aranma kayıtları olduğu belirlendi.

Dilara Gültay'ın cesedinin banyoda, boğazında kesikler olan Cansu Demirel'in cansız bedeninin ise oturma odasında bulunduğu kaydedildi.  Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. Genç kızların ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...