Tgrt Haber

İstanbul Küçükçekmece’de iki arkadaşın silahla şakası ölümle sonuçlandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Aralık 2022 13:57 - Güncelleme : 11 Aralık 2022 14:05
İstanbul Küçükçekmece’de iki arkadaşın silahla şakası ölümle sonuçlandı

İstanbul’da iki arkadaş silahla şakalaştığı sırada silah ateş aldı. Kafasına kurşun isabet eden genç hayatını kaybederken arkadaşı ise kaçtı.

İstanbul​ Küçükçekmece’de meydana gelen olayda iddiaya göre Ş.E.A’nın evine gelen arkadaşı Ahmet M., evde bulunan silahla şakalaşmaya başladı. Şakalaşma sırasında patlayan silahtan çıkan mermi Ahmet M.’nin kafasına isabet etti.  Silah seslerini duyan komşular durumu ekiplere bildirdi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Ahmet M. hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Ahmet M. hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan arkadaşı Ş.E.A.’yı yakalamak için ise ekiplerin çalışması sürüyor.

“SİLAHLA ŞAKALAŞIRKEN SİLAH​ PATLADI”

Ş.E.A'nın komşusu Dilaver Dede, “Görüp duyduğumuz kadarıyla anlatıyorum. Balkona çıkıp otururken olay yeri inceleme ekiplerini gördüm. Eşim karşıdaki komşuyu arayıp öğrendi. İki üç arkadaş silahla oynayıp şakalaşırken silah patlamış. Yandaki komşu sesi duyunca polisi aramış. Komşunun kızı ve eşi aşağıda kaldırımda oturuyordu. Daha sonra babaları ve olay yeri inceleme gelip inceleme yaptı” dedi.

İstanbul Küçükçekmece’de iki arkadaşın silahla şakası ölümle sonuçlandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...