Tgrt Haber

İstanbul metrosunda yürüyen merdivenin basamakları kırıldı, vatandaş isyan etti: 'Bu korkuyla nasıl metroya bineceğiz'

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
07 Eylül 2024 14:56 - Güncelleme : 07 Eylül 2024 15:01
İstanbul metrosunda yürüyen merdivenin basamakları kırıldı, vatandaş isyan etti: 'Bu korkuyla nasıl metroya bineceğiz'

İstanbul'daki toplu ulaşım rezaletine bir yenisi daha eklendi. Daha önce çalışmadığı için vatandaşın tepkisi çeken yürüyen merdiven Sarıyer'de metrodaki ikiye ayrıldı. Çok korktuğunu söyleyen Aysel Çavuşoğlu isimli vatandaş, "Çok korktum. Son dakikada kurtuldum. Artık bu korkuyla nasıl metroya bineceğiz?" dedi.. Burada her gün işe gidip geliyoruz" diye konuştu.

İstanbul​'daki toplu ulaşım​ rezaletine bir yenisi daha eklendi. Hacıosman-Yenikapı metrosunun Sarıyer Atatürk Oto Sanayi istasyonunda  meydana geldi.

İstanbul metrosunda yürüyen merdivenin basamakları kırıldı, vatandaş isyan etti: 'Bu korkuyla nasıl metroya bineceğiz' - 1. Resim

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Yürüyen merdivenin iki basamağı vatandaşların indiği sırada ortadan ikiye ayrıldı. Bu sırada merdivenlerin başında kimsenin olmaması bir faciayı önlerken, basamakların yerinden çıkarak kırıldığı görüldü. Yolcular ise büyük panik yaşadı. Bozulan merdiven durdurulurken olay yerinde güvenlik önlemi alındı.

İstanbul metrosunda yürüyen merdivenin basamakları kırıldı, vatandaş isyan etti: 'Bu korkuyla nasıl metroya bineceğiz' - 2. Resim

'GERÇEKTEN ÇOK KORKTUM'

Çok korktuğunu söyleyen Aysel Çavuşoğlu, “Ben yürüyen merdivenden indim. Arkamda bir beyefendi vardı o da indi sonra merdiven çöktü. Ben merdivenlerden indim birden merdiven çöktü. Çok korktum. Son dakikada kurtuldum. Artık bu korkuyla nasıl metroya bineceğiz. Burada her gün işe gidip geliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...